Marijke van Dijk

Auteur | Schrijfcoach | Spreker

Schrijver met een christelijke visie

Schrijfcoach

Professioneel advies voor jouw roman of levensverhaal vanuit een christelijke visie

Misschien heb jij al een spannend, ontroerend of een heerlijk zwijmelend liefdesverhaal geschreven maar twijfel je nog of jouw verhaal wel goed genoeg is om gepubliceerd te worden. Dan wil ik jou graag helpen om aan jou professionele feedback te geven zodat jouw boek misschien straks wel in de winkel ligt.

Als coach kijk ik naar de verhaalopbouw, de plot, de spanningsboog, de dialogen, het perspectief, de stijl en naar de leesbaarheid van het verhaal. Enkele vragen die ik stel:

  • Is het vlot geschreven?

  • Komen er geen herhalingen in voor?

  • Past het verhaal bij de doelgroep?

  • enzovoort ...


Ik let dus niet op de grammatica, spelling of interpunctie, maar puur naar de technische kant van het verhaal.


Daarbij werk ik vanuit mijn christelijke geloofsovertuiging. Manuscripten waarin godslatering, racisme, grof taalgebruik of gedetailleerde seksscènes worden beschreven, worden door mij niet in behandeling genomen.

Contact

info@marijkevandijk.eu

0512 521695


Tarieven


Adviesverslag

Na het opsturen van de eerste 50 bladzijden* heb ik al snel door hoe je schrijft en wat de eventuele verbeterpunten zijn. Na mijn beoordeling schrijf ik voor jou een adviesverslag waarmee je verder kunt.

Mocht ik denken dat jouw schrijfniveau niet toereikend is, zal ik je eerlijk adviseren om een schrijfcursus o.i.d. te volgen. Dit verslag kost 50 euro.Uitgebreid verslag


Voor een uitgebreid verslag van een manuscript tot 300 bladzijden* vraag ik een eenmalig tarief van €300,- Dit houdt in dat ik de tekst kritisch beoordeel en suggesties geef. Het is aan jou of je hier iets mee doet of niet. Het blijft natuurlijk jouw verhaal. Heeft jouw manuscript meer dan 300 bladzijden* dan is de prijs in overleg.

Voor een tweede of meer corrigeer sessies is het €250,- per keer.Persoonlijke begeleiding

Het kan zijn dat je liever per hoofdstuk of op een andere manier begeleiding wilt bij jouw schrijfproces. In overleg kunnen we dan kijken wat voor jou en mij mogelijk is.
* A5 formaat. Lettertype Ariël, Grootte: 12. Regelafstand: Standaard.