Marijke van Dijk

Auteur | Spreker

Schrijven vanuit een christelijke visie

Bestel een roman of boek een spreekbeurt

Vul het contactformulier in en laat uw adres gegevens achter.

Ook als u graag de nieuwsbrief wilt ontvangen, kunt u dit met het formulier aangeven.

Contact

Privacy verklaing


Auteur Marijke van Dijk is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens:

www.marijkevandijk.eu

+31 512521695

Persoonsgegevens die wij verwerken

Marijke van Dijk verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.


Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@marijkevandijk.eu, dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Marijke van Dijk verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder of bestelt materiaal.

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Marijke van Dijk bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:


persoonsgegevens > Bewaartermijn totdat u zelf aangeeft dat geen informatie van Marijke van Dijk wilt ontvangen. Dit doet u door een mail te sturen naar info@marijkevandijk.eu.


Delen van persoonsgegevens met derden

Marijke van Dijk verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Marijke van Dijk gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Marijke van Dijk en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.


U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@marijkevandijk.eu.


Marijke van Dijk wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Marijke van Dijk neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@marijkevandijk.eu



Agenda


25 september:

Jubileumfeest 10e roman Ontwaken

Aanvang: 20:00 uur tot 22:00 uur

De Werkplaats

Kiryat Onoplein 85a te Drachten.

Iedereen welkom!


Studie: leven we in de eindtijd?

zes studies op de dinsdagavond of donderdagmorgen

Dinsdag 19:30 - 21:30

28 september, 12 en 26 oktober, 9 en 23 november en 7 oktober

Donderdag 9:30 - 11:30

30 september, 14 en 28 oktober, 11 en 25 november en 9 dec.

Kosten: €20,- p.p

Adres: Boerekrookje 71 te Boornbergum

Aanmelden via: info@marijkevandijk.eu

of vul het contact forumulier in.



Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Marijke van Dijk. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.