Marijke van Dijk

Auteur | Schrijfcoach | Spreker

Schrijven vanuit een christelijke visie

Sluimering - verwacht najaar 2020


Na de plotselinge dood van zijn ex-collega stuit journalist Ezra Jennings op een terroristische organisatie die een dodelijk virus op de mensheid wil loslaten. Samen met viroloog Amalia Peréz voert hij een race tegen de klok om de verspreiding van dit virus tegen te houden. Wanneer er mensen op mysterieuze wijze om het leven komen, beseft Ezra dat er een macht actief is die een eeuwenoude profetie tot uitvoering wil brengen. Is Ezra opgewassen tegen deze macht of zullen de demonen van zijn verleden zich tegen hem keren?

Sluimering is het eerste deel van de spannende serie 'De vier ruiters'. Deze apocalyptische reeks romans over de komst van het rijk van de antichrist en de rol van de kerk in de eindtijd is gebaseerd op uitgebreide research en studie van de Bijbel. Na het lezen van Sluimering kijk je met andere ogen naar het nieuws, en ben je aangevuurd tot gebed en volharding in geloof!Promotietour - Sluimering

Boek Marijke van Dijk voor een boeiende lezing van circa 45 minuten over wat er daadwerkelijk speelt.

Met behulp van een PowerPoint vertelt Marijke over de totstandkoming van haar nieuwe roman Sluimering dat gebaseerd is op uitgebreide research en studie van de Bijbel. Daarbij stelt ze samenzweringen aan de kaak en belicht ze de rol van de overheid en media omtrent het wereldgebeuren.

---

"Na de avond kijk je met andere ogen naar het nieuws,

en ben je aangevuurd tot gebed en volharding in geloof!"

---


Alleen reiskostenvergoeding en een collecte voor de onkosten met de mogelijkheid om de boeken van de auteur te promoten en te verkopen.


Contact:

info@marijkevandijk.eu of bel: 0512 521695Sluimering

Eerste deel Vier Ruiters.

€16,95

VERWACHT NAJAAR 2020