Marijke van Dijk

Auteur | Spreker

Schrijven vanuit een christelijke visie

De vier ruiters

4 delen

De appocalyptische serie De vier ruiters speelt zich af in een tijd waar een pandemie over de wereld raast en overheden koortsachtig samenwerking om het virus uit te bannen. In deze tijd probeert de journalist Ezra Jennings zijn hoofd koel te houden terwijl hij ondertussen probeert te achterhalen wat er achter de collisen van het wereldgebeuren speelt. Hij wordt daarin tegen gewerkt door geheimzinnige groeperingen, geholpen door een hoge pief binnen de Federale Agentschap van de Verenigde Staten en door moedige christenen die hun leven in de waagstellen om het evangelie te verkondigen.


Deel 1: Sluimering

Deel 2: Ontwaken

Deel 3: Opstand

Deel 4: Onthulling

Sluimering

deel 1

Sluimering

Deel 1


Na de plotselinge dood van zijn ex-collega stuit journalist Ezra Jennings op een terroristische organisatie die een dodelijk virus op de mensheid wil loslaten. Samen met viroloog Amalia Peréz voert hij een race tegen de klok om de verspreiding van dit virus tegen te houden. Wanneer er mensen op mysterieuze wijze om het leven komen, beseft Ezra dat er een macht actief is die een eeuwenoude profetie tot uitvoering wil brengen. Is Ezra opgewassen tegen deze macht of zullen de demonen van zijn verleden zich tegen hem keren?

Sluimering is het eerste deel van de spannende serie 'De vier ruiters'. Deze apocalyptische reeks romans over de komst van het rijk van de antichrist en de rol van de kerk in de eindtijd is gebaseerd op uitgebreide research en studie van de Bijbel. Na het lezen van Sluimering kijk je met andere ogen naar het nieuws, en ben je aangevuurd tot gebed en volharding in geloof!


Auteur: Marijke van Dijk

Uitgever: Scholten Uitgeverij

Roman

Verschenen: 14 september 2020

Paperback

Pagina's: 380

ISBN: 9 7890 83080 74 1

Nur: 305

Prijs: 16,95


Sluimering

Eerste deel Vier Ruiters.

€16,95

nu in de winkel

bestellen op: /contact-agenda

of mail: info@marijkevandijk.eu

Gratis: Bittere Erfenis

ex. verzending €7,25


Ontwaken

deel 2


€18,95

Gratis: Bittere Erfenis twv €20,00

verzending: €7,25

Ontwaken

deel 2

Meer dan een jaar na de uitbraak van het ji-virus krijgt Ezra Jennings een anonieme brief uit Washington D.C. waarin dringend zijn hulp wordt gevraagd. Ezra besluit om erop in te gaan en belandt in een wereld waarin waarheid en leugen een gevaarlijk spel met elkaar spelen. Wie kan hij vertrouwen nu overal om hem heen gevaar dreigt? In Nederland probeert Jia een nieuw leven op te bouwen. Ze krijgt daarbij hulp van Gideon. Maar of ze daar nu zo blij mee moet zijn? Ondertussen probeert Femke haar hoofd koel te houden terwijl haar wereld in elkaar stort. Dan verschijnt er een vlammetje van hoop.


Ontwaken is het tweede deel van de apocalyptische serie: De vier ruiters. Over geloof, hoop en moed in een tijd waarin alles donker lijkt.


Auteur: Marijke van Dijk

Uitgever: Scholten Uitgeverij

Roman

Verschenen: september 2021

Paperback

Pagina's: 380

ISBN: 9 789083 1717 53

Nur: 305

Prijs: 18,95