Marijke van Dijk

Auteur | Spreker

Schrijven vanuit een christelijke visie

Melodie

roman

Twee jonge mensen in de bloei van hun leven.
De één worstelt met een lichamelijke beperking, de ander met een trauma.
Is de liefde sterk genoeg om de helende kracht van vergeving te ontvangen?

Melodie


Op het moment dat Mel Martens haar leven na een zwaar ongeluk weer wat beter op de rails heeft, ontvangt ze een brief uit New York. Haar onbekende grootvader Charles Rousseau is overleden. Hij laat haar een vermogen en een New Yorkse dansacademie na. Het enige wat zij moet doen, is een jaar lang undercover op de school doorbrengen.

Pas na het jaar mag ze beslissen wat ze met de school doet. Mel neemt de uitdaging aan. Al is het alleen om haar moeder, ballerina Juliette Rousseau te vinden die spoorloos verdween. Mel belandt in een keiharde danswereld waar alles draait om volmaaktheid en perfectie. Voornamelijk Eric Delroy, de afstandelijke dansinstructeur en choreograaf maakt het haar knap lastig.

Is Mel in staat haar identiteit geheim te houden? En waar komt de melodie vandaan die ze op de vreemdste tijden in het gebouw hoort spelen? Mel gaat op onderzoek uit en komt erachter dat niets is wat het lijkt.

€18,95


ex. €7,25 verzendkosten per één boek


Uitgeverij: Scholten Uitgeverij

Verschijning; 20 februari 2020

Uitvoering: Paperback

Formaat: 14,5 x 21 cm

Pagina's: 527

ISBN: 9789492959782Bestellen via het contactformulier /contact-agenda

Recensies


Anita - februari 2020

Je blijft lezen

Ik heb jouw boek net uit. Wat een prachtig verhaal. Je blijft lezen omdat je elke keer weer wil weten hoe het zit/afloopt. Het verhaal heeft een verrassende wending.